+

Нидерландски Антили > Кралица Юлиана (1952 - 1980)

Разновидности
10
Година1cГодина
1c1972
Парична система: 1 гулден = 100 цента
1c - 1 цент
2½c - 2½ цента
5c - 5 цента
10c - 10 цента
25c - 25 цента
1/10G - 1/10 гулден
¼G - ¼ гулден
1G - 1 гулден
2½G - 2½ гулдена
uCoin