+

Фарьорските острови > Крал Кристиан X (1941 - 1941)

1941
×
Година1o2o5o10o25oГодина
1o2o5o10o25o1941
Парична система: 1 крона = 100 йоре
1o - 1 йоре
2o - 2 йоре
5o - 5 йоре
10o - 10 йоре
25o - 25 йоре
uCoin