Нидерландски Антили
×
Държава
×
Период
×
Стойност
×
Година
×
Тип монета
×
Метал
×
Валута
×
Форма
×

Нидерландски Антили - Каталог на монетите

Нидерландски Антили>Крал Вилем-Александър Нидерландски|2014 - 2016
 Период

Нидерландски Антили 1 цент - obverseНидерландски Антили 1 цент - reverse
1 цент
1989 - 2016
Алуминий, 0.7g, ø 14mm
KM# 32
цена: 0.1 лв.
Нидерландски Антили 5 цента - obverseНидерландски Антили 5 цента - reverse
5 цента
1989 - 2016
Алуминий, 1.16g, ø 16mm
KM# 33
цена: 0.12 лв.
Нидерландски Антили 10 цента - obverseНидерландски Антили 10 цента - reverse
10 цента
1989 - 2016
Стомана с никелово покритие, 3g, ø 18mm
KM# 34
цена: 0.51 лв.

Нидерландски Антили 25 цента - obverseНидерландски Антили 25 цента - reverse
25 цента
1989 - 2016
Стомана с никелово покритие, 3.5g, ø 20.2mm
KM# 35
цена: 0.64 лв.
Нидерландски Антили 50 цента - obverseНидерландски Антили 50 цента - reverse
50 цента
1989 - 2016
Позлатена стомана, 5g, ø 24.5mm
KM# 36
цена: 1.02 лв.
Нидерландски Антили 1 гулден - obverseНидерландски Антили 1 гулден - reverse
1 гулден
2014 - 2016
Позлатена стомана, 6g, ø 24mm
KM# 91
цена: 6.13 лв.

No ImageNo Image
2½ гулдена
2014 - 2016
Позлатена стомана, 9g, ø 28mm
KM# 92
Тираж
Нидерландски Антили 5 гулдена - obverseНидерландски Антили 5 гулдена - reverse
5 гулдена
2014 - 2016
Позлатена стомана, 14g, ø 26mm
UC# 1
цена: 8.66 лв.

Нидерландски Антили>Кралица Беатрикс Нидерландска|1980 - 2013
 Период

Нидерландски Антили 1 цент - obverseНидерландски Антили 1 цент - reverse
1 цент
1979 - 1985
Алуминий, 0.8g, ø 18mm
KM# 8a
цена: 0.65 лв.
Нидерландски Антили 1 цент - obverseНидерландски Антили 1 цент - reverse
1 цент
1989 - 2016
Алуминий, 0.7g, ø 14mm
KM# 32
цена: 0.1 лв.
Нидерландски Антили 2½ цента - obverseНидерландски Антили 2½ цента - reverse
2½ цента
1979 - 1985
Алуминий, 1.2g, ø 22mm
KM# 9a
цена: 0.72 лв.

Нидерландски Антили 5 цента - obverseНидерландски Антили 5 цента - reverse
5 цента
1971 - 1985
Мед-Никел, 4.5g, ø 21.3mm
KM# 13
цена: 1.17 лв.
Нидерландски Антили 5 цента - obverseНидерландски Антили 5 цента - reverse
5 цента
1989 - 2016
Алуминий, 1.16g, ø 16mm
KM# 33
цена: 0.12 лв.
Нидерландски Антили 10 цента - obverseНидерландски Антили 10 цента - reverse
10 цента
1970 - 1985
Никел, 2g, ø 15mm
KM# 10
цена: 0.69 лв.

Нидерландски Антили 10 цента - obverseНидерландски Антили 10 цента - reverse
10 цента
1989 - 2016
Стомана с никелово покритие, 3g, ø 18mm
KM# 34
цена: 0.51 лв.
Нидерландски Антили 25 цента - obverseНидерландски Антили 25 цента - reverse
25 цента
1970 - 1985
Никел, 3.5g, ø 19mm
KM# 11
цена: 0.7 лв.
Нидерландски Антили 25 цента - obverseНидерландски Антили 25 цента - reverse
25 цента
1989 - 2016
Стомана с никелово покритие, 3.5g, ø 20.2mm
KM# 35
цена: 0.64 лв.

Нидерландски Антили 50 цента - obverseНидерландски Антили 50 цента - reverse
50 цента
1989 - 2016
Позлатена стомана, 5g, ø 24.5mm
KM# 36
цена: 1.02 лв.
Нидерландски Антили 1 гулден - obverseНидерландски Антили 1 гулден - reverse
1 гулден
1980 - 1985
Никел, 9g, ø 28mm
KM# 24
цена: 2.03 лв.
Нидерландски Антили 1 гулден - obverseНидерландски Антили 1 гулден - reverse
1 гулден
1989 - 2013
Позлатена стомана, 6g, ø 24mm
KM# 37
цена: 1.1 лв.

Нидерландски Антили 2½ гулдена - obverseНидерландски Антили 2½ гулдена - reverse
2½ гулдена
1980 - 1985
Никел, 14g, ø 32mm
KM# 25
цена: 3.64 лв.
Нидерландски Антили 2½ гулдена - obverseНидерландски Антили 2½ гулдена - reverse
2½ гулдена
1989 - 2013
Позлатена стомана, 9g, ø 28mm
KM# 38
цена: 2.56 лв.
Нидерландски Антили 5 гулдена - obverseНидерландски Антили 5 гулдена - reverse
5 гулдена
1998 - 2013
Позлатена стомана, 14g, ø 26mm
KM# 43
цена: 4.89 лв.

Нидерландски Антили>Кралица Юлиана|1952 - 1980
 Период

Нидерландски Антили 1 цент - obverseНидерландски Антили 1 цент - reverse
1 цент
1952 - 1970
Бронз, 2.5g, ø 19mm
KM# 1
цена: 1.53 лв.
Нидерландски Антили 1 цент - obverseНидерландски Антили 1 цент - reverse
1 цент
1970 - 1978
Бронз, 2.5g, ø 19mm
KM# 8
цена: 0.98 лв.
Нидерландски Антили 1 цент - obverseНидерландски Антили 1 цент - reverse
1 цент
1979 - 1985
Алуминий, 0.8g, ø 18mm
KM# 8a
цена: 0.65 лв.

Нидерландски Антили 2½ цента - obverseНидерландски Антили 2½ цента - reverse
2½ цента
1956 - 1965
Бронз, 4g, ø 23.5mm
KM# 5
цена: 2.13 лв.
Нидерландски Антили 2½ цента - obverseНидерландски Антили 2½ цента - reverse
2½ цента
1970 - 1978
Бронз, 4g, ø 22mm
KM# 9
цена: 0.71 лв.
Нидерландски Антили 2½ цента - obverseНидерландски Антили 2½ цента - reverse
2½ цента
1979 - 1985
Алуминий, 1.2g, ø 22mm
KM# 9a
цена: 0.72 лв.

Нидерландски Антили 5 цента - obverseНидерландски Антили 5 цента - reverse
5 цента
1957 - 1970
Мед-Никел, 4.5g, ø 21.3mm
KM# 6
цена: 2.04 лв.
Нидерландски Антили 5 цента - obverseНидерландски Антили 5 цента - reverse
5 цента
1971 - 1985
Мед-Никел, 4.5g, ø 21.3mm
KM# 13
цена: 1.17 лв.
Нидерландски Антили 1/10 гулден - obverseНидерландски Антили 1/10 гулден - reverse
1/10 гулден
1954 - 1970
Сребро 0.640, 1.4g, ø 15mm
KM# 3
цена: 2.63 лв.

Нидерландски Антили 10 цента - obverseНидерландски Антили 10 цента - reverse
10 цента
1970 - 1985
Никел, 2g, ø 15mm
KM# 10
цена: 0.69 лв.
Нидерландски Антили ¼ гулден - obverseНидерландски Антили ¼ гулден - reverse
¼ гулден
1954 - 1970
Сребро 0.640, 3.575g, ø 19mm
KM# 4
цена: 3.81 лв.
Нидерландски Антили 25 цента - obverseНидерландски Антили 25 цента - reverse
25 цента
1970 - 1985
Никел, 3.5g, ø 19mm
KM# 11
цена: 0.7 лв.

Нидерландски Антили 1 гулден - obverseНидерландски Антили 1 гулден - reverse
1 гулден
1952 - 1970
Сребро 0.720, 10g, ø 28mm
KM# 2
цена: 9.39 лв.
Нидерландски Антили 1 гулден - obverseНидерландски Антили 1 гулден - reverse
1 гулден
1970 - 1980
Никел, 9g, ø 28mm
KM# 12
цена: 2.21 лв.
Нидерландски Антили 2½ гулдена - obverseНидерландски Антили 2½ гулдена - reverse
2½ гулдена
1964
Сребро 0.720, 25g, ø 37mm
KM# 7
цена: 34.03 лв.

Нидерландски Антили 2½ гулдена - obverseНидерландски Антили 2½ гулдена - reverse
2½ гулдена
1978 - 1980
Никел, 14g, ø 32mm
KM# 19
цена: 3.75 лв.

uCoin